RTM Rakenteen arvot

 

RTM Rakenteen arvot ja toimintatavat

Arvostus

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja kumppaneistamme. Yhteistyömme perustuu avoimuuteen ja yhteinen etu on meille tärkeintä. Työntekijämme ovat toimintamme kantava voima. Menestys ja onnistumiset luodaan yhdessä tekemällä. Raskaastakin työstä täytyy löytyä iloa ja hyvin tehdystä työstä pitää saada ansaitsemaansa arvostusta.

Rohkeus
Otamme rohkeasti uudet haasteet vastaan ja pyrimme kerta toisensa jälkeen ylittäämään itsemme. Rohkeus merkitsee meille myös uskallusta kyseenalaistaa nykyiset toimintavat ja kokeilla rohkeasti uutta ja tuntematonta. Otamme opiksemme menneestä, jotta voimme luoda entistä parempaa tulevaisuutta. Kerromme rohkeasti näkemyksemme, haastavissakin tilanteissa.

Rehellisyys
Meille rehellisyys tarkoittaa vastuullisuutta, jatkuvuutta ja rehtiyttä kaikessa toiminnassamme. Teemme sen mitä lupaamme. Toimimme korkean moraalin ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani. Meille on tärkeää saavuttaa tuloksemme vastuullisesti ja kannamme vastuumme myös ympäristöstä.

Tuloksellisuus
Haastavat tavoitteet ja tahto saada aikaan motivoivat meitä hyviin suorituksiin. Haastamme itsemme kehittymään jatkuvasti sekä ylittämään tavoitteemme. Halu menestyä inspiroi meitä yhä parempiin tuloksiin. Asiakkaidemme menestys on myös meidän menestyksemme.