Timanttiporaus takaa mittatarkat reiät

Timanttiporaus mahdollistaa mittatarkat reiät kivipohjaisiin materiaaleihin

Timanttiporaus on nopea ja kustannustehokas tapa toteuttaa mittatarkkoja reikiä kivipohjaisiin materiaaleihin. Timanttiporauksen tarkkuus mahdollistaa siistin työjäljen ohella myös sen, ettei ympärillä olevat rakenteet vahingoitu. Näin ollen timanttiporauksen jälkityöt ovat vähäisiä. Timanttiporalla porattavia materiaaleja voivat olla esim. kivi, tiili ja betoni, asfaltti sekä muut kovat materiaalit.

Timattiporaus mahdollistaa myös vinoon poratut reiät

Timanttiporauksella voidaan tehdä reiät lattiaan, seinään ja kattoon. Myös vinoon kulmaan poratut reiät ovat mahdollisia toteuttaa. Timanttiporauksen käyttökohteita voivat olla mm. erilaisten LVIS-läpivientien tekeminen ilmastointi- ja sähköputkille tai sähkörasioiden upotukset. Timanttiporauksen avulla kiinteistöön on helpompi sijoittaa siististi esim. tekniikkaa.

Timanttiporausta voidaan käyttää esim.

– läpivientien teko sähkökaapeleille ja lvi-putkille

– raudoitetun betonin poraus

– sähkörasioiden ja viemärien upotukset

– upotukset kiinnitysankkureita ja harjateräksiä varten

– nurkkareiät vaijerisahausta varten

– tarkastusaukot

– reiät kaapeliarinoille

Timanttiporaus on pölytöntä

Timanttiporauksessa käytetään vesijäähdytystä, joka sitoo samalla kiviaineksen pölyn, jolloin porattavaan tilaan ei tule pölyä. Oikealla suojauksella, nykyaikaisilla menetelmillä ja laitteilla sekä ammattitaidolla tehty jäähdytysveden hallinta takaa siistin työskentelyn, niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Työskentelyn pölyttömyys on tärkeää eteenkin sellaisissa kohteissa, joissa toiminta jatkuu normaalisti muutostöiden aikana. Vaikka timanttiporaus on äänekästä, se ei aiheuta rakennuksessa runkomelua.

Timanttiporauksen hinta

Timanttiporauksen hinta määräytyy porattavan aukon koon ja syvyyden lisäksi, porattavan materiaalin mukaan. Kiven poraus on työläämpää kuin esimerkiksi betonin poraus ja näin ollen kalliimpaa. Joskus betonissa oleva raskas raudoitus hidastaa merkittävästi työtä. Erikoisessa kulmassa tehdyt poraukset esim. vinossa kulmassa tehdyt poraukset ovat erityistä tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativia töitä. Timanttiporauksen hinta lasketaan porattavan materiaalin ja työskentelykulman lisäksi porattuina sentteinä.

Teemme timanttiporauksia kaikein kokoisiin kohteisiin. Meiltä saat laadukkaat timanttityöt, aliurakointina rakennusliikkeille, yksityisille kotitalouksille tai yrityksesi tarpeisiin. Kerromme mielellämme lisää timanttiporauksesta ja käytössämme olevasta laitteistosta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Marko Mäkinen
p. 0400 636 548
info@rtmrakenne.fi