RTM Rakenne Oy – Rakennusliike Turku

RTM Rakenne Oy – uudisrakentamisen ammattilainen

RTM Rakenne on uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka palvelee sekä yritysasiakkaita, että yksityisiä talon rakentajia. Päätoimialueemme on Turku ja lähikunnat, mutta tarvittaessa olemme valmiita tulemaan pidemmällekin. Pitkä kokemus rakennusalalta ja monipuoliset työkohteet vuosien varrelta takaavat ammattitaitoisen ja laadukkaan lopputuloksen, isoissa ja pienissä rakennuskohteissamme

Kerrostalon ja rivitalon katot elementteinä tai paikallaan rakennettuina.

Kerrostalon ja rivitalon runkojen pystytykset, betoni- tai puuelementeistä.

Kerrostalon ja rivitalon parvekeseinät ja julkisivuasennukset.

Kerrostalojen, rivitalojen ja omakotitalojen perustukset.

Aliurakointia rakennusliikkeille

RTM Rakenne Oy palvelee monipuolisesti yritysasiakkaita, tarjoten ammattitaitoamme jonkin rakennusvaiheen työstämiseen tai suuremman kokonaisuuden toteuttamiseen.

Teemme monipuolisesti aliurakointia, rakennusliikkeille. Toimialamme kattaa talonrakennuksen kaikki vaiheet, aina talon perustuksista, viimeistely ja asennustöihin. Erikoisosaamistamme on mm. Cembrit-rakennuslevyjen ja julkisivulevyjen asennukset. Hallitsemme myös suuret rakennusprojektit, huolehtien työvaiheiden valmistumisesta ajallaan ja rakennushankkeen aikataulussa pysymisestä, omalta osaltamme.

Palvelut talon rakentajille

RTM Rakenne Oy palvelee monipuolisesti kodin rakentajia. Tarjoamme osaamistamme aina perustuksista sisätöihin saakka. 

Oman kodin rakentamisessa luotettavan ja joustavan rakentajan valinta on tärkeää. Kodin rakentaminen on suuri päätös ja usein vuosia kytenyt unelma. Huolella ja ammattitaidolla tehty koti tuottaa iloa vuosia ja kestää vuosikymmeniä.

Timanttiporaus palvelut

RTM Rakenne palvelee timanttiporauskohteissa ammattitaidolla. Timanttiporauksella voidaan tehdä mittatarkat reiät, kivipohjaisiin materiaaleihin, esim. erilaisia läpivientejä varten

Timanttiporauksella voidaan tehdä esim. lämpöpumpun läpiviennit siististi ja pölyttömästi. Timanttiporauksen etuna on myös sen nopeus ja tarkka lopputulos.