Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennustelineiden tai kuivauskaluston vuokrauksesta!

Rakennustelineet ja kuivauskalusto vuokralle

 

Rakennustelineet ja kuivauskalusto ovat omakotitalon rakentajalle tarpeellisia välineitä, rakennusprojektin aikana. Kaikkea ei kuitenkaan kannata tai tarvitse ostaa omaksi. Väliaikaiseen käyttöön on usein taloudellisempaa vuokrata, rakentamisen aikana tarvittavia välineitä ja varusteita. Meiltä saat tarvittaessa myös rakennustelineiden asennuksen ja toimituksen suoraan työkohteeseen.

Kun tilaat talon perustusten tekemisen meiltä, tarjoamme rakennustelineiden pystytyksen veloituksetta kohteeseesi.  

Rakennustelineet työmaalle

 

Rakennustelineet muodostavat merkittävän osan rakennustyömaan turvallisuudesta. Siksi rakennustelineiksi kannattaa valita käyttötarkoitukseen ja kohteeseen sopivat, jämäkät telineet. Rakennustelineet paitsi lisäävät työskentelyn turvallisuutta, työhön sopivat ja oikein asennetut telineet tekevät myös työskentelystä mukavampaa ja joustavampaa. Useimmat talopakettitoimittajat edellyttävät rakennustelineiden pystytystä rakennuskohteeseen.

 

Rakennustelineiden vuokraus on monesti paras ratkaisu, väliaikaiseen tarpeeseen. Meiltä saat jämäkät ja tukevat rakennustelineet sisä- ja ulkokäyttöön. Valikoimistamme löytyvät kevyemmät alumiinitelineet ja ulkokäyttöön soveltuvat HAKI-telineet. Meiltä saat tarvittaessa myös telineiden kuljetuksen ja kasauksen suoraan työmaalle. Rakennustelineiden vuokra-ajan sovimme aina tapauskohtaisesti. Rakennustelineiden vuokran hinta määräytyy telineiden määrän ja tarvittavan ajan mukaan.

 

Kuivauskaluston vuokraus

 

Rakennusaikana talon rakenteisiin jää ja kertyy kosteutta, erilaisissa muodoissa. Kosteutta kertyy ja muodostuu mm. maasta, ilmasta, erilaista materiaaleista ja niiden kuivumisesta sekä sateesta ja lumesta. Rakennusajankohdalla on myös merkitystä siihen, paljonko kosteutta muodostuu. Normaalisti talvella kosteuden muodostuminen on runsaampaa kuin kesällä ja vastaavasti syntyneen kosteuden kuivuminen on hitaampaa kuin kesällä. Rakennusaikainen kosteus voi hallitsemattomana aiheuttaa rakenteisiin kosteus- ja homevaurioita, jotka ilmenevät usein vasta talon käyttöönoton jälkeen ja aiheuttavat mm. erilaisia sisäilmaongelmia.

Vuokraamme kattavaa ja tehokasta kuivauskalustoa rakennusaikaisen kosteuden poistamiseen. Kalustoomme kuuluu kuivurin lisäksi erilaisia lämmittimiä ja puhaltimia, jotka soveltuvat erityisesti omakotitalokohteisiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Marko Mäkinen
p. 0400 636 548
info@rtmrakenne.fi

Omakotitalon rakentajille tarjoamme!

Perustusten tekemisen yhteydessä tarjoamme rakennustelineiden pysytyksen veloituksetta kohteeseesi.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

RTM Rakenne Oy

Marko Mäkinen

p. 0400 636 548
info@rtmrakenne.fi

Miikka Ahde

p. 0500 660 670

Y-tunnus
2733010-6