Palvelut kodin rakentajille

Omakotitalon rakentaminen

Omakotitalon rakentaminen tai paremminkin oman kodin rakentaminen on monille yksi elämän suurimmista haaveista ja isoimmista päätöksistä. Toiset miettivät asiaa vuosien ajan, toisille oman kodin rakentaminen on itsestäänselvyys ja siihen ryhdytään heti, kun omat siivet alkavat kantaa. Olipa lähtötilanne mikä tahansa, jokaisessa omakotitaloprojetissa on ensiarvoisen tärkeää löytää itselleen parhaimmat yhteistyökumppanit. Luotettava rakentaja on yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista, koko projektin onnistumisen kannalta.

RTM Rakenne Oy on kokenut omakotitalojen rakentaja. Olemme rakentaneet niin puutaloja kuin kivitalojakin. Teemme halutessasi koko omakotitalon perustuksista viimeistelytöihin tai jonkin osan omakotitaloprojektista. Yhden toimijan kanssa tehdyssä sopimuksessa etuna on se, että aikataulut ja budjetti pitävät ja työn jälki on tasalaatuista. Yhden toimijan kanssa on myös helppo sopia mahdollisista muutoksista, joita rakentamisen aikana saattaa tulla eteen. Omaa taloa rakennettaessa on tärkeää, että kommunikointi on helppoa ja asioista voidana sopia hyvässä yhteisymmärryksessä, muuttuvissakin tilanteissa.
Rakentaja on alansa ammattilainen, joka tietää kuinka talo rakennetaan oikeaoppisesti, ilman että asiakkaan täytyy perehtyä rakentamisen saloihin. Oikein ja hyvää rakennustapaa noudattaen tehty talo kestää vuosikymmeniä ja on asukkaille terveellinen asuinympäristö. Hyvin tehdyt kalusetasennukset ja kaunis viimeistelytyö on kodista se osa, joka näkyy arjessa ja tuottaa iloa pitkään, kodin valmistuttua. On ensiarvoisen tärkeää, että viimeistelytyöt tehdään samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla, kuin muukin rakentaminen.

Rakennamme kaikkien talotoimittajien talopaketteja. Meiltä saat myös talon perustukset ja kellarikerrokset, tarpeittesi mukaan.

Autotallin, vajan tai kesämökin rakentaminen

Omakotitalojen ohella teemme myös pienempiä rakennusprojekteja. RTM Rakenne Oy tarjoaa rakennuspalveluita myös mm. autotallien ja pihavajojen rakentamiseen. Pienemmät varastorakennukset yms. voimme tarvittaessa tehdä valmiiksi hallillamme ja toimittaa ne asennusvalmiina paikan päälle. Näin ollen rakennusprojekti varsinaisessa kohteessa käy nopeasti ja aiheuttaa ympäristölle mahdollisimman vähän haittaa.

Rakennamme myös pienemmät ja suuremmat mökkihankkeet, aina pienestä kesäasunnosta, talviasuttavaan lomakotiin. Teemme kaikkien toimittajien mökki- tai saunapaketit, tarpeittesi mukaan. Meiltä saat myös sisä- ja viimeistelytyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla tehtynä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää