Cembrit-julkisivulevyjen asennukset

Cembrit-julkisivulevyt

Cembrit-julkisivulevyt kuuluvat Cembrit-tuoteperheeseen, joka pitää sisällään erilaiset rakennuslevyt ja julkisivulevyt. Cembrit-levyt on tehty kestämään vaativissakin sääolosuhteissa ja käyttöympäristöissä. Cembrit-levyjen käyttöikä on kokemuksen mukaan ollut parhaimmillaan jopa 50-vuotta. Kuitusementtilevyt ovat kierrätettäviä ja ne voidaan irrottaa rikkomatta niitä ja siirtää tarvittaessa toiseen kohteeseen. Cembritillä on viisi tehdasta, joista rakennus- ja sisätilalevyjen valmistukseen erikoistunut tehdas sijaitsee Suomessa.

RTM Rakenne Oy on erikoistunut Cembrit-julkisivu- ja rakennuslevyjen asennukseen. Olemme tehneet mm. kerrostalojen julkisivujen levytyksiä Turun seudulla. Cembrit- julkisivulevyt voidaan kiinnittää joko teräs-, alumiini- tai puurankaan.

Levyjen materiaali on kuituvahvistettua sementtiä, joista löytyvät sopivat levyt niin julkisivuihin, sisärakentamiseen kuin kattopintoihinkin. Cembrit-levyt ovat kevyitä ja lähes huoltovapaita. Cembrit-kuitusementtilevyjä on valittavana useita eri pintamateriaaleja ja sävyjä. Valittavana on erilaisia tekstuureita, puukuvioinnista, metallisiin ja tiililaattoihin. Laajasta värivalikoimasta on helppo luoda yksilöllisiä julkisivuja ja pintoja, yritysilmeen tai omien mieltymysten mukaan. Cembrit-levjen valikoimasta löytyy läpivärjättyjä julkisivulevyjä, joiden naarmunkestävyys ja värien toisto ovat omaa luokkaansa, mutta myös kauniisti ja luonnollisesti patinoituvia materiaaleja.

Kuituvahvistettu sementti antaa julkisivulle näyttävän ilmeen, joka kestää vuosia kauniina. Cembrit-levyt sopivat käytettäväksi niin julkisissa kohteissa, kuin omakotitaloissakin. Cembrit on hyvä vaihtoehto myös aidon puun tilalle. Levy voidaan asentaa perinteisen laudoituksen tapaan. Sen etuina puuhun verrattuna ovat kestävyys ja huoltovapaus. Kuitusementin ominaisuudet takaavat, että levy on elämätön. Se ei halkeile, lahoa, homehdu eikä vaadi maalausta. Puukuvioitu pinta antaa julkisivulle luonnollisen ilmeen.

Cembrit-julkisivulevyt kestävät vaativissakin kohteissa

Cembrit- kuitusementtituotteet kestävät sään vaihteluja ja vaativia olosuhteita erinomaisesti. Kuitusementin korkea pH-arvo tekee niistä erittäin vastustuskykyisiä erilaisia levä-, sieni-, sammal- ja bakteerikasvustoja vastaan. Näin ollen kuitusementtilevyt eivät homehdu helposti. Cembrit- kuitusementtituotteet ovat palamatonta materiaalia ja ne on luokiteltu EN 13501-1 standardin mukaisesti. Ne kestävät hyvin myös esim. iskuja. Kuitusementti kestää hyvin vettä, se voi imeä kosteutta useaan otteesseen, ilman että kastuminen vaikuttaa sen käyttöikään tai ominaisuuksiin. Cembrit- tuotteet sopivat erinomaisesti rakennusten julkisivuihin ja märkätiloihin.

Kysy lisää Cembrit-julkisivulevyjen asennuksesta

Marko Mäkinen
p. 0400 636 548
info@rtmrakenne.fi