Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

RTM Rakenne on monipuolinen aliurakoitsija

RTM Rakenne Oy on monipuolinen aliurakoitsija, joka tarjoaa monipuoliset aliurakointipalvelut rakennusliikkeille, uudis- ja korjausrakentamisen tarpeisiin. Kohteitamme ovat niin pienet kuin suuretkin rakennushankkeet, pienistä rivitaloyhtiöistä kauppakeskuksiin. Olemme tilaajan tarpeiden mukaan tekemässä rakennushankkeesta pienemmän osakokonaisuuden tai laajamittaisemmin mukana koko rakennusprojektin ajan. Olemme kokenut aliurakoitsija ja meillä on vuosien kokemus aliurakoinnista sekä yhteistyöstä suurempien rakennusliikkeiden kanssa, etenkin Turun alueella ja lähikunnissa, mutta myös mm. pääkaupunkiseudulla. Kokeneena aliurakotsijana tiedämme kuinka tärkeää projektin etenemisen ja muiden aliurakoitsijoiden työskentelyn kannalta on se, että jokainen aliurakoitsija aikatauluttaa, suunnittelee sekä toimittaa oman työskentelynsä huolellisesti ja oikea-aikaisesti. Joustavuus työskentelyn edetessä ja tilanteiden muuttuessa on vahvuutemme, jolla varmistamme rakennusprojektin eteneminen, yllättävissäkin tilanteissa.

Rakennuspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Tarjoamme rakennuspalveluitamme niin yrityksille kuin ykityisillekin rakentajille. Laaja-alainen osaamisemme takaa laadukkaat rakennuspalvelut, sovittuun aikaan ja sovitulla budjetilla toimitettuina. Teemme työtämme ammattiylpeydellä ja tyytyväinen asiakas on meille jokaisessa työssä ja työvaiheessa ensiarvoisen tärkeä asia. Takaamme asiakkaalle laadukkaan työjäljen sekä oikeaoppiset työtavat. Kiireisessäkin aikataulussa huolehdimme hyvän rakennustavan noudattamisesta sekä viimeistellystä lopputuloksesta.

Uudisrakentamisen monet muodot

Uudisrakentaminen on päätoimialamme ja tarjoammekin uudisrakentamisen palveluita monipuolisesti, eri kokoisiin tarpeisiin. Kohteisiimme kuuluvat mm. omakotitalot, autotallit, mökit, mutta myös suuremmat kohteet liikekiinteistöistä julkisiin rakennuksiin. Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella myös mm. talojen perustukset, runkorakenteet, betonirakenteet, kattorakenteet sekä sisustus- ja viimeistelytyöt.

Korjausrakentaminen ja remontointi

Vaikka uudisrakentaminen onkin päätoimialamme teemme myös korjausrakentamista ja remontointia. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaan niin huoneistoremontit, kuin suuremmatkin saneeraukset sekä kiinteistöjen käyttötarkoituksen muutokset.

Liiketilojen ja -kiinteistöjen rakentaminen yritysten tarpeisiin

Tarjoamme yrityksille rakennuspalveluita, kokonaisten toimitilojen ja tuotantohallien rakentamisesta, yksittäisten liikehuoneistojen kalusteasennuksiin. Teemme myös erilaiset vajat ja varastorakennukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä voit tilata yhden työkokonaisuuden esim. talon perustukset tai suuremman kokonaisuuden, tarpeittesi mukaan.

Kohteitamme ovat mm.

– päiväkodit
– palvelukeskukset
– toimitilat
– rivitalot
– kerrostalot
– omakotitalot
– kauppakeskukset

 

Julkisivulevujen asennukset Cembrit-levyillä

Teemme julkisivulevyjen asennukset mm. kerrostaloihin ja julkisiin kohteisiin. Tuotteinamme ovat laadukkaat ja kotimaiset Cembrit-rakennus ja julkisivulevyt. Kuituvahvistettu sementti on kevyt, näyttävä ja lähes huoltovapaa materiaali, joka kestää säässä kuin säässä. Cembrit-levyissä on valittavana useita erilaisia levypintoja ja sävjä.

 

Cembrit-levjen ominaisuuksia:

– iskun ja lian kestävyys

– sään vaihteluiden kestävyys

– homeen kestävyys

– tulen kestävä ja palamaton

– veden kestävä (voidaan käyttää myös rakennuksen   märkätiloissa)

 

Kysy lisää rakennuspalveluistamme

Marko Mäkinen

p. 0400 636 548

info@rtmrakenne.fi

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Seuraa meitä facebookissa

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

RTM Rakenne Oy

Marko Mäkinen

p. 0400 636 548
info@rtmrakenne.fi

Miikka Ahde

p. 0500 660 670

Y-tunnus
2733010-6