Aliurakointia rakennusliikkeille

RTM Rakenne on monipuolinen aliurakoitsija

RTM Rakenne Oy on monipuolinen aliurakoitsija, joka tarjoaa monipuoliset aliurakointipalvelut rakennusliikkeille, uudis- ja korjausrakentamisen tarpeisiin. Kohteitamme ovat niin pienet kuin suuretkin rakennushankkeet, pienistä rivitaloyhtiöistä kauppakeskuksiin. Olemme tilaajan tarpeiden mukaan tekemässä rakennushankkeesta pienemmän osakokonaisuuden tai laajamittaisemmin mukana koko rakennusprojektin ajan. Olemme kokenut aliurakoitsija ja meillä on vuosien kokemus aliurakoinnista sekä yhteistyöstä suurempien rakennusliikkeiden kanssa, etenkin Turun alueella ja lähikunnissa, mutta myös mm. pääkaupunkiseudulla. Kokeneena aliurakotsijana tiedämme kuinka tärkeää projektin etenemisen ja muiden aliurakoitsijoiden työskentelyn kannalta on se, että jokainen aliurakoitsija aikatauluttaa, suunnittelee sekä toimittaa oman työskentelynsä huolellisesti ja oikea-aikaisesti. Joustavuus työskentelyn edetessä ja tilanteiden muuttuessa on vahvuutemme, jolla varmistamme rakennusprojektin eteneminen, yllättävissäkin tilanteissa.

Rakennuspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Tarjoamme rakennuspalveluitamme niin yrityksille kuin yksityisillekin rakentajille. Laaja-alainen osaamisemme takaa laadukkaat rakennuspalvelut, sovittuun aikaan ja sovitulla budjetilla toimitettuina. Teemme työtämme ammattiylpeydellä ja tyytyväinen asiakas on meille jokaisessa työssä ja työvaiheessa ensiarvoisen tärkeä asia. Takaamme asiakkaalle laadukkaan työjäljen sekä oikeaoppiset työtavat. Kiireisessäkin aikataulussa huolehdimme hyvän rakennustavan noudattamisesta sekä viimeistellystä lopputuloksesta.

Liiketilojen ja -kiinteistöjen rakentaminen yritysten tarpeisiin

Tarjoamme yrityksille rakennuspalveluita, kokonaisten toimitilojen ja tuotantohallien rakentamisesta, yksittäisten liikehuoneistojen kalusteasennuksiin. Teemme myös erilaiset vajat ja varastorakennukset asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä voit tilata yhden työkokonaisuuden esim. talon perustukset tai suuremman kokonaisuuden, tarpeittesi mukaan.

Kohteitamme ovat mm.

– päiväkodit
– palvelukeskukset
– toimitilat
– rivitalot
– kerrostalot
– omakotitalot
– kauppakeskukset