Rakennustelineet ja kuivauskalusto vuokralle

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”54px|0px|0px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image src=”http://www.rtmrakenne.fi/wp-content/uploads/2017/10/vuokraus.jpg” _builder_version=”3.0.77″ /][et_pb_social_media_follow link_shape=”circle” _builder_version=”3.0.77″ saved_tabs=”all” global_module=”357″] [et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” _builder_version=”3.0.77″ background_color=”#3b5998″ link_shape=”circle” follow_button=”off” url_new_window=”on”] Facebook [/et_pb_social_media_follow_network] [/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_contact_form captcha=”off” email=”rtmrakenne@gmail.com” title=”Ota yhteyttä ja kysy lisää!” success_message=”Kiitos yhteydenotostasi kotisivuillamme. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. ” submit_button_text=”Lähetä” module_id=”et_pb_contact_form_0″ _builder_version=”3.0.77″] [et_pb_contact_field field_id=”Name” field_title=”Nimi” _builder_version=”3.0.77″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Sähköposti” field_title=”Sähköposti” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.77″ form_field_font=”||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Puhelinnumero” field_title=”Puhelinnumero” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.77″ form_field_font=”||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Viesti” field_title=”Viesti ” field_type=”text” fullwidth_field=”on” _builder_version=”3.0.77″ form_field_font=”||||” use_border_color=”off”][/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”2px|0px|0px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”1.0″ custom_padding=”8px|0px|27px|0px”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Vuokrattavat ” _builder_version=”3.0.77″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Rakennustelineiden ja kuivauskaluston vuokraus

 

Kaikkea ei aina kannata tai tarvitse ostaa omaksi. Lyhytaikaiseen käyttöön on usein taloudellisempaa vuokrata, rakentamisen aikana tarvittavia välineitä ja varusteita. Meiltä saat tarvittaessa myös asennuksen ja toimituksen suoraan työkohteeseen.

 

Rakennustelineet työmaalle

 

Rakennustelineet muodostavat merkittävän osan rakennustyömaan turvallisuudesta. Siksi rakennustelineiksi kannattaa valita käyttötarkoitukseen ja kohteeseen sopivat, jämäkät telineet. Rakennustelineet paitsi lisäävät työskentelyn turvallisuutta, työhön sopivat ja oikein asennetut telineet tekevät myös työskentelystä mukavampaa ja joustavampaa.

 

Rakennustelineiden vuokraus on monesti paras ratkaisu, väliaikaiseen tarpeeseen. Meiltä saat jämäkät ja tukevat rakennustelineet sisä- ja ulkokäyttöön. Valikoimistamme löytyvät kevyemmät alumiinitelineet ja ulkokäyttöön soveltuvat HAKI-telineet. Meiltä saat tarvittaessa myös telineiden kuljetuksen ja kasauksen suoraan työmaalle. Rakennustelineiden vuokra-ajan sovimme aina tapauskohtaisesti. Rakennustelineiden vuokran hinta määräytyy telineiden määrän ja tarvittavan ajan mukaan.

Perustusten tekemisen yhteydessä tarjoamme rakennustelineiden pysytyksen veloituksetta kohteeseesi.

 

Kuivauskaluston vuokraus

 

Rakennusaikana talon rakenteisiin jää ja kertyy kosteutta, erilaisissa muodoissa. Kosteutta kertyy ja muodostuu mm. maasta, ilmasta, erilaista materiaaleista ja niiden kuivumisesta sekä sateesta ja lumesta. Rakennusajankohdalla on myös merkitystä siihen, paljonko kosteutta muodostuu. Normaalisti talvella kosteuden muodostuminen on runsaampaa kuin kesällä ja vastaavasti syntyneen kosteuden kuivuminen on hitaampaa kuin kesällä. Rakennusaikainen kosteus voi hallitsemattomana aiheuttaa rakenteiisin kosteus- ja homevaurioita, jotka ilmenevät usein vasta talon käyttöönoton jälkeen ja aiheuttavat mm. erilaisia sisäilmaongelmia.

Vuokraamme kattavaa ja tehokasta kuivauskalustoa rakennusaikaisen kosteuden poistamiseen. Kalustoomme kuuluu kuivurin lisäksi erilaisia lämmittimiä ja puhaltimia, jotka soveltuvat erityisesti omakotitalokohteisiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Marko Mäkinen
p. 0400 636 548
rtmrakenne@gmail.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.77″ custom_padding=”9px|0px|0px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.77″ custom_padding=”5px|0px|27px|0px”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta title=”Omakotitalon rakentajille tarjoamme!” button_url=”http://www.rtmrakenne.fi/?page_id=95″ url_new_window=”on” button_text=”Kysy lisää!” background_color=”#a5a5a5″ _builder_version=”3.0.77″]

Perustusten tekemisen yhteydessä tarjoamme rakennustelineiden pysytyksen veloituksetta kohteeseesi.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.77″ custom_padding=”3px|0px|54px|0px”][et_pb_row custom_padding=”0px|0px|27px|0px” _builder_version=”3.0.77″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta admin_label=”Kutsu toimeen – Tutustu toteuttamiimme kohteisiin” title=”Tutustu toteuttamiimme kohteisiin” button_url=”http://www.rtmrakenne.fi/?page_id=184″ button_text=”Referenssikohteita” _builder_version=”3.0.77″ saved_tabs=”all” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ background_color=”rgba(28,28,28,0.61)” _builder_version=”3.0.77″][et_pb_row _builder_version=”3.0.77″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_blurb admin_label=”RTM Blurb” title=”RTM Rakenne Oy” background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.77″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_blurb admin_label=”Marko Blurb” title=”Marko Mäkinen” use_icon=”on” background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.77″]

p. 0400 636 548
rtmrakenne@gmail.com

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_blurb admin_label=”Miika Blurb” title=”Miika Ahde ” background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.77″]

p. 0500 660 670

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_blurb background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.77″]

Y-tunnus
2733010-6

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *